Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motociclistul britanic Daniel Hegarty a decedat după ce s-a lovit de zidul de protecție, la Macao Grand Prix

Postat la: 18.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Motociclistul britanic Daniel Hegarty, în vârstă de 31 de ani, de la echipa Top Gun Honda, a decedat, astăzi, dupa ce s-a izbit de zidul de protecție, în turul al șaselea al Macao Grand Prix, informeaza BBC.

Sportivul a decedat în drum spre spital. Marele Premiu de la Macao nu a mai fost reluat, iar nord-irlandezul Glenn Irwin a fost declarat învingător. La festivitate de premiere, nu au fost intonate imnurile și nici nu au fost desfăcute sticle de șampanie. Marele Premiu de la Macaio este un evenemiment mixt, de automobilism si motociclism, organiazat anual, începând din 1954. Cursele de motociclism au avut loc prima data în anul 1967. Hegarty era la a doua participare, dupa ce, anul trecut, s-a clasat pe locul 16.

Și în calificarile cursei auto FIA GT World Cup a avut loc un accident. O coliziune în lanț s-a produs pe circuitul stradal din Macao (China), peste 15 mașini fiind implicate. Din fericire, nici un pilot nu a fost rănit. În urmă cu cinci ani, pe același circuit, portughezul Luis Carreira (35 de ani), care concura pentru echipa Bennimoto-Raider Cetelem, a decedat în urma unui tragic accident produs în virajul "Pescarului", în timpul sesiunii de antrenamente pentru cursa propriu-zisă.

La mai puţin de o zi de la tragicul deces al lui Carreira, un alt pilot a decedat la Macao. Phillip Yau Wing-Choi, un pilot de turisme din Hong Kong care câştigase de două ori cursa la clasa sa, a decedat la aproape o oră după ce s-a izbit Chevroletul pe care îl conducea de parapet în virajul "Mandarinului". "Sesiunea de calificări a fost imediat oprită, iar în opt minute el a fost scos din maşină. A fost transportat imediat la spital, dar a decedat pe masa de operaţie la ora 13:51, la 40 de minute de la accident", s-a arătat într-un comunicat de presă remis în noiembrie 2012 de şefii Marelui Premiu din Macau. În același an, un motociclist italian, Stefano Bonetti, a fost rănit grav în urma unui accident produs pe circuit.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE