Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu și-a dorit mult amicalul cu România: "Dacă nu am putut să o conduc de pe margine, măcar să o pot întâlni pe teren"

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul naționalei de fotbal a Turciei, Mircea Lucescu, consideră că amicalul de joi dintre echipa sa și cea a României este un meci de analiză, nu un duel. Lucescu a precizat, miercuri, într-o conferință de presă la Cluj, că el a fost inițiatorul acestui joc, și că și-a dorit foarte mult să întâlnească România pe teren.

Mircea Lucescu și-a dorit mult amicalul cu România: Dacă nu am putut să o conduc de pe margine măcar să o pot întâlni pe teren Selecționerul naționalei de fotbal a Turciei, Mircea Lucescu, consideră că amicalul de joi dintre echipa sa și cea a României este un meci de analiză, nu un duel. Lucescu a precizat, miercuri, într-o conferință de presă la Cluj, că el a fost inițiatorul acestui joc, și că și-a dorit foarte mult să întâlnească România pe teren.

„Este doar un meci, pentru mine, de observare a unor jucători noi, iar pentru echipa României de consolidare a unui lot care a demonstrat, în ultimele două jocuri, un anumit nivel de valoare. (...) E un meci amical, un meci de prietenie, un meci de pregătire. Am fost inițiatorul acestui joc. Imediat am luat legătura cu Federația pentru a avea acest joc. Mi-am dorit foarte mult să întâlnesc echipa României. Dacă nu am putut să o conduc de pe margine, măcar să o pot întâlni pe terenul de joc", a spus Lucescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE