Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu este aproape de o revenire la Galatasaray. Turcii ar avea acordul de principiu al românului

Postat la: 12.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Locul 3 în Rusia, care nu oferă posibilitatea de a evolua în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, le pică rău oficialilor de la Zenit St. Petersburg, care vor renunța la antrenorul român după ultima etapă de campionat.

Deși are 71 de ani, "Il Luce" nu duce lipsă de oferte. Conform presei din Turcia, Galatasaray îl dorește cu insistență pe Mircea Lucescu, iar reprezentanții clubului ar fi mers special la Sankt-Petersburg, pentru a trata cu el. Iar Lucescu le-ar fi spus că gruparea "Cim Bom Bom" va fi prima lui opțiune, după ruptura de ruși.

Dacă va alege gruparea de pe malurile Bosforului, Lucescu ar renunța la un principiu după care s-a ghidat în carieră: "Nu e bine să te întorci acolo unde ai mai fost, pentru că vei fi comparat tot timpul cu rezultatele de dinainte". Cu Galata, în perioada 2000-2002, "Il Luce" a câștigat titlul în Turcia, dar și Supercupa Europei, după un meci cu Real Madrid.

În acest moment, Zenit Sankt Petersburg este pe locul 3 în Rusia, cu 52 de puncte, unul mai puțin decât locul secund, deținut de trupa ȚSKA Moscova. Dacă nu va termina sezonul pe poziția a doua, sunt șanse reduse ca Lucescu să fie păstrat la Zenit.

Impresarul Dmitry Selyuk a afirmat că românul ar fi trebuit să-și dea de mult demisia. Selyuk susține ca Lucescu nu face acest lucru deoarece vrea să câstige câteva milioane de euro, înainte de a se retrage din activitate.

"Timpul lui Lucescu a trecut de mult, trebuie să înțeleagă asta. Toată lumea și-a dat seama deja, dar el vrea să câștige câteva milioane de euro, înainte de a fi demis. Face pe fraierul, se preface că nu înțelege rusa", a acuzat Selyuk, citat de Soccernews.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE