Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miami Open: Simona Halep, victorie lejeră

Postat la: 27.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat luni în optimile de finală ale Miami Open. Românca a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe sportiva din Estonia Anett Kontaveit, locul 112 WTA, venită din calificări. Halep a avut nevoie doar de 55 de minute pentru a-și adjudeca meciul.

La finalul partidei, Simona a afirmat că a jucat cel mai bun tenis din acest an în meciul cu Anett Kontaveit, precizând că se bucură de faptul că a putut face efort fără a avea probleme la genuchiul la care a fost accidentată.

"Sunt foarte fericită, cred că e cel mai bun tenis al meu în acest an. M-am bucurat de fiecare moment. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingea rapid şi în urcare. Serviciul a funcţionat chiar bine azi. De fapt, totul a mers bine pentru mine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut alerga foarte mult", a spus Halep, imediat după finalul meciului.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 14 și locul 19 WTA. Scorul duelurilor directe dintre cele două este este egal: 4-4. "Va fi un meci dificil, o ştiu destul de bine. Ştiu cum trebuie să joc cu ea. Va fi o provocare mare pentru mine. Vin după o pauză, nu am nimic de pierdut şi voi încerca să dau totul, la fel cum am făcut azi, şi să mă bucur de fiecare moment", a precizat jucătoarea româncă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE