Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Messi nu putea să fie, că am fost eu!": Gică Hagi îl aseamănă pe fiul său, Ianis, cu Johan Cruyff

Postat la: 19.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul şi om de bază la echipa naţională de tineret a României, cu care s-a calificat la Campionatul European, îi calcă hotărât pe urme ilustrului său tată, Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din istoria fotbalului românesc. „Regele" e mândru de Ianis, pe care îl aseamănă cu fostul mare fotbalist olandez Johan Cruyff.

"Ianis e acelaşi tip de jucător, joacă la fel de bine cu ambele picioare, «Flaco», cum i se spunea lui Cruyff, subţire, inteligent, multă personalitate, pe care cred că aţi văzut-o şi voi, o arată pe teren. Uşor-uşor, se formează şi fizic. La început, cu toţii aţi reclamat acest lucru. De aceea lui Cruyff i se spunea «Flaco», adică subţire. Uitaţi-vă pe Youtube, pe Internet, pe ce vreţi şi veţi vedea că seamănă foarte mult. Acum rămâne ca Ianis că confirme în viitorul apropiat, să devină un lider aşa cum a fost Cruyff. Messi nu putea să fie, că am fost eu! Ianis e altcineva. Nu seamănă ca stil de joc cu mine. El joacă la fel de bine cu ambele picioare, putem să-l punem în categoria cealaltă", a declarat Gică Hagi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE