Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Messi: Nu-l cunosc pe noul antrenor al Barcelonei. Obiectivul său este, însă, unul clar

Postat la: 02.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (29 de ani), cel mai important jucător al Barcelonai, a declarat, joi, în cadrul unei vizite la Beijing, că nu îl cunoaşte pe Ernesto Valverde, noul tehnician catalan, dar ştie care îi este obiectivul.

După săptămâni lungi de speculaţii, conducătorii Barcelonei au făcut oficială numirea lui Ernesto Valverde drept înlocuitor al lui Luis Enrique pe banca tehnică. Fost jucător la echipa catalană, antrenorul 53 de ani a fost alesul oficialilor catalani pentru a conduce echipa în stagiunea viitoare. Valverde a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia de pe Camp Nou.

Messi, prezent la la inaugurarea unui parc din Beijing, a precizat că nu-l cunoaşte pe noul său antrenor, dar a explicat că oricine ar fi pe banca Barcelonei, obiectivul catalanilor e acelaşi în fiecare an competiţional.

"Nu-l cunosc pe noul antrenor al Barcelonei şi nu îi ştiu metodele. Ştiu doar că a fost la antrenor la Bilbao. Obiectivul său este însă unul clar: să ne ajute să câştigăm cât mai multe trofee. Barcelona îşi propune la începutul fiecărui sezon să câştige toate competiţiile în care participă. Din păcate în acest sezon nu s-a putut. Suntem totuşi fericiţi că am reuşit să câştigăm Cupa", a declarat Leo Messi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE