Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Masura fara precedent luata de Federatia din Arabia Saudita dupa prestatia de la Cupa Mondiala

Postat la: 27.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa meciul de deschidere de la Cupa Mondiala, Arabia Saudita parea deja una dintre echipele care vor parasi competitia cu cele mai multe goluri primite. Arabii au primit 5 goluri de la gazda turneului, Rusia, iar apoi s-au înclinat si în fata Uruguayului, însa la limita, cu 0-1. Sauditii au încheiat cu o victorie prezenta la Mondial, 2-1 cu Egipt, însa acest aspect nu a contat pentru Federatie, care a luat o decizie fara precedent.

Ca urmare a prestatiei selectionatei antrenate de Juan Antonio Pizzi, oficialii de la Riyadh au decis ca salariile jucatorilor profesionisti din campionatul intern sa fie impozitate cu 50 la suta. Cluburile vor fi obligate sa foloseasca aceasta taxa pentru a investi în dezvoltarea fotbalului. Totodata, forul suprem al sauditilor a mai decis ca salariile sa fie platite în functie de selectiile la loturile nationale. Arabia Saudita a primit cele mai multe goluri din grupa, 7 (dintre care 5 de la Rusia), însa cu toate acestea, nu a fost ultima, aceasta pozitie revenindu-i Egiptului. Arabii au marcat de doua ori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE