Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Mătușoiu, jucător de volei al Universității Craiova, a murit într-un grav accident rutier

Postat la: 17.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucian Mătușoiu, fost mare voleibalist al Universității Craiova s-a stins din viață, la doar 54 de ani, după un accident rutier petrecut în localitatea Butoiești, din județul Mehedinți. Potrivit IPJ Mehedinţi, accidentul s-a produs după ce Mătușoiu, care se deplasa din direcția Strehaia - Filiaşi, ar fi adormit la volan.

Lucian Mătuşoiu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universității Craiova, coleg cu Nicu Stoian, Marcel Zlotea, Dănuţ Pascu și mulți alții. După ce a încheiat cariera de sportiv de performanţă a rămas în fenomen, ocupând banca tehnică a mai multor formaţii din campionatul intern. Conform unor foști colegi, acesta lucra în prezent în Anglia, de acolo de unde venea când s-a produs tragicul accident. Lucian Mătușoiu va fi înmormântat marți.

Contactat de GdS, Dan Pascu, fost coleg cu Lucian Mătușoiu, în prezent antrenorul echipei masculine de volei SCM-U Craiova, și-a găsit cu greu cuvintele. „Este o pierdere grea pentru voleiul craiovean, dar mai ales pentru mine, pentru că am fost cu el împreună din clasa a cincea, apoi, la juniori, la facultate. Nu știu ce să mai zic", a spus Pascu.

Lucian Mătușoiu: Născut în 18.06.1963, Craiova. A început voleiul la Colegiul Național „Nicolae Titulescu" în anul 1975. A jucat la Universitatea Craiova până în anul 1992. Între 1992 și 1996 a jucat în Luxemburg și Belgia. A fost antrenor la Universitatea Craiova (feminin) în perioada 1996-2000. Între 2000 - 2003 a fost antrenor la Galați (feminin) - vicecampion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE