Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Bute revine în ring! S-a aflat numele viitorului adversar!

Postat la: 07.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La 36 de ani, Lucian Bute va boxa din nou! Pugilistul român va reveni în ring la 24 februarie 2017. Conform presei canadiene, meciul va avea loc la Quebec. Adversarul lui Bute va fi columbianul Eleider Alvarez. Acesta are 32 de ani şi este neînvins în 19 partide la profesionişti. Zece dintre acestea le-a câştigat prin KO.

Învingătorul din acest duel va lupta apoi cu Adonis Stevenson, cel mai probabil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie. La 25 noiembrie, Comisia de box şi wrestling din Washington DC a anunţat că a acceptat explicaţiile lui Lucian Bute, conform cărora substanţa (n.r.- ostarină) cu care a fost depistat pozitiv a provenit dintr-un supliment contaminat. Astfel, românul poate boxa din nou.

În primavera acestui an, Lucian Bute a fost în centrul unui scandal uriaș. Românul a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate. În august, Comisia de box şi wrestling din Washington DC a anunţat că proba B recoltată de la Bute a ieșit tot pozitivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE