Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lista neagra de la FCSB: Care sunt jucatorii la care Becali vrea sa renunte

Postat la: 09.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Desi a avut mari probleme de lot in acest sezon, FCSB se pregateste sa se desparta de mai multi jucatori. Gigi Becali nu concepe sa mai pastreze in lot jucatori care nu pot ajuta echipa, motiv pentru care a trecut pe lista neagra patru fotbalisti.

Primul jucator care va pleca de la FCSB in iarna este bulgarul Hristo Zlatinski. Lui Becali nu i-a placut de el inca din prima clipa, desi patronul l-a adus peste capul antrenorului. Zlatinski a mai primit sanse in ultimele meciuri, dar nu a convins si va fi pus pe liber.

Raul Rusescu este si el un alt jucator ce o va parasi pe FCSB in iarna. A pierdut lupta pentru titularizare cu Harlem Gnohere si nu este multumit nici el de statutul sau de la echipa. In plus, Becali considera ca atacantul castiga un salariu prea mare raportat la cele oferite pe teren, in conditiile in care Raul a dat un singur gol in cele noua meciuri din Liga 1.

Lui Daniel Benzar i se va propune o plecare de la FCSB sub forma de imprumut, dupa ce in vara a refuzat o mutare la Voluntari. In acest sezon a prins rareori lotul, avand doar doua meciuri in Liga 1 si un gol marcat. Antonio Jakolis este si el pe lista neagra, dupa ce in vara a fost salvat de Nicolae Dica. Acum, antrenorul este convins ca Mihai Roman este o alternativa mai buna si e de acord cu plecarea lui Jakolis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE