ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Liga 1, etapa a 24-a. Concordia - Steaua 0-2. MM Stoica a fost în tribune, Marica și Gebhart au debutat la roș-albaștrii / VIDEO

Postat la: 15.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csconcordia.ro

Steaua a început cu dreptul anul competițional 2016. Campioana en-titre s-a impus cu scorul de 2-0, pe terenul Concordiei Chiajna, luni seara, în epilogul etapei a 24-a a Ligii 1. În fața fostului manager al roș-albaștrilor, MM Stoica, eliberat condiționat din închisoare, Steaua a avut o evoluție bună. De asemenea, la ultima partid[ din etapa a 24-a au mai asistat selecționerul Anghel Iordănescu. fostul jucător de tenis Ilie Năstase sau fostul șef al FRF, Mircea Sandu.

Aruncat în luptă chiar din startul jocului, Marica a fost aproape să deschidă scorul încă din minutul 3. Atacantul a trimis cu capul dintr-o poziție perfectă, dar Matache a reținut fără probleme. Trei minute mai târziu, Varela a deschis scorul după un corner.

Replica gazdelor a venit în minutul 11, când Purece și apoi Pena au fost aproape de gol. În minutul 30, Stanciu a centrat în faţa porţii, iar Hamroun a stabilit scorul final. 

Din minutul 75, Concordia a evoluat în inferioritate numerică. Giurgiu a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. După doar un minut, Matache a respins de pe linia porții o minge șutată de Stanciu. O fază controversată a avut loc în minutul 81. Marica a fost faultat în careu în momentul în care se pregătea să șuteze, însă arbitrul Comănescu nu a dictat lovitură de pedeapsă. Reluările tv au demonstrat că oficialul partidei s-a înșelat și ar fi trebuit să arate "punctul cu var". Meciul s-a încheiat după o ocazie monumentală irosită de Gebhart. Matache a respins miraculos mingea trimisă de neamț.

Cu această victorie, Steaua a acumulat 43 de puncte și ocupă locul 4, la egalitate cu Viitorul (locul 2) și cu Pandurii (locul 5). Lider e Astra, cu 47 de puncte, iar pe locul secund se află Dinamo, cu 44 de puncte.

Au evoluat echipele

Concordia: Matache, Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică, Roşu (Giurgiu 46'), Obodo, Răducanu (Zerbo 70'), Cristescu (Serediuc 63'), Purece, Pena.

Steaua: Niţă, Papp, Tamaş, Varela, Toşca, Pintilii, Popa (Filip 46'), Stanciu, Chipciu (Gebhart 71'), Hamroun, Marica (Bawab 85').

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE