ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Liga 1, etapa 25. Steaua a fost SURCLASATĂ de FC Voluntari / VIDEO

Postat la: 23.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: mondonews.ro

Etapa a 25-a a Ligii 1 s-a încheiat cu o surpriză de proporții. Steaua a pierdut meciul disputat pe arena din Ștefan cel Mare, în fața echipei FC Voluntari, scor 3-1, luni seara. Chiar fără steliștii împrumutați, ilfovenii au arătat că nu degeaba au investit în pauza competițională.

Tamaș a creat prima ocazie de a înscrie a meciului, în minutul 3, cănd a reluat puțin pe lângă poartă un corner executat de Stanciu. 

Replica ilfovenilor a venit șapte minute mai târziu, prin Rus, care nu l-a putut învinge pe Niță. Steliștii au solicitat lovitură de pedeapsă în minutul 13, în urma unui henț în careu comis de Rus, dar arbitrul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue.

După două ratări ale roș-albaștrilor, Hamroun (26) și Marica (37), FC Voluntari a deschis scorul.l Achim l-a învins pe Niță, în minutul 37, cu o lovitură de cap.
Adi Popa a restabilit egalitatea la patru minute de la reluare, iar steliștii dădeau semen de revenire.

Tolt gazdele au înscris, însă. Kone a făcut șah-mat defensiva campioanei en-titre și a dus scorul la 2-1, în minutul 89. Tot el a stabilit scorul final (90+5), un neverosimil și surprinzător 3-1.

Cu o etapă înaintea sezonului regulat, Steaua ocupă locul 5, cu 43 de puncte, iar FC Voluntari e pe 12, cu 21 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE