ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Liga 1, etapa 25. CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 1-0. Vicecampioana a căzut în play-out

Postat la: 21.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CFR Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 meciul disputat duminică seara, pe teren propriu, cu ASA Tg. Mureș, în etapa a 25-a a Ligii 1.

Prima ocazie clară de gol a partidei avut loc abia în minutul 50. Petrucci nu a găsit spațiul porții deși se afla într-o poziție ideală de a înscrie. Replica mureșenilor a venit din partea lui Adrian Mutu, șase minute mai târziu. Atacantul a șutat de la marginea careului mare, dar portarul Marc a respins. "Briliantul" a fost schimbat în minutul 61, cu Jazvic. CFR Cluj a dat lovitura prin Nouvier.

Intrat pe teren în minutul 66, acesta a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, în minutul 73. În urma acestei victorii, CFR Cluj a acumulat 28 de puncte și ocupă locul 9. De cealaltă parte, ASA TG Mureș e coborât pe locul 7, prima poziție din play-out. Elevii lui Grigoraș au 35 de puncte cu unul mai puțin decât CSMS Iași, ocupanta locului 6.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE