Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jean Pădureanu va fi înmormântat pe 1 ianuarie. "Pentru toți cei care l-au prețuit..."

Postat la: 30.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jean Pădureanu va fi înmormântat pe 1 ianuarie 2017. Fostul președinte al Gloriei Bistrița a murit noaptea trecută, la vârsta de 80 de ani, după ce a fost învins de un cancer generalizat.

Familia sa a anunțat programul funeraliilor celui supranumit „Lordul". "Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecea spre veşnicie în noaptea de 29 decembrie 2016, ora 24,00, a celui care ne-a fost frate şi unchi, Jean Pădureanu! Pentru toţi cei ce l-au cunoscut şi preţuit ca om şi susţinător al fotbalului bistriţean şi românesc, care doresc să îşi ia rămas bun de la el, anunţăm că trupul neînsufleţit va fi depus astăzi, 30 decembrie 2016, începând cu ora 14.00, la Capela Cimitirului Evanghelic din Bistriţa de pe Bulevardul "General Grigore Bălan" (lângă Domus). Mâine, 31 decembrie 2016 la ora 13,00, va avea loc Slujba de Priveghere (în aceeaşi locaţie), iar duminică 1 ianuarie 2017 de la ora 13,00 va avea loc slujba de înmormântare", se arată în comunicatul familiei.

Pădureanu s-a stins din viaţă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde era internat de două zile în Secţia de Oncologie. Cel mai longeviv preşedinte de club din fotbalul românesc s-a retras din funcţia de preşedinte al clubului Gloria în ianuarie 2013 şi a devenit preşedinte onorific al grupării. A fost condamnat, la 4 martie 2014, la trei ani şi patru luni închisoare cu executare pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul transferurilor de jucători, fiind găsit vinovat de către instanţă pentru declararea unor sume mai mici în cazul transferurilor fotbaliştilor Ionel Ganea şi Lucian Sânmărtean la cluburile VfB Stuttgart, respectiv Panathinaikos Atena.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE