Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țiriac l-a desființat pe Roger Federer: "Nu e asa de bun!"

Postat la: 26.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Țiriac l-a desființat pe Roger Federer: "Nu e așa de bun pentru circuit. Nu putem conta pe el". Ion Ţiriac e deranjat că elveţianul a renunţat la mai multe turnee importante pe zgură, printre care şi cel de la Madrid, al cărui patron este însuşi Ţiriac.

Ţiriac i-a reproșat lui Roger că joacă prea puţin în circuitul ATP: „Pe Federer l-am aşteptat la Monte Carlo, la Madrid şi la Roma. În cariera sa şi-a făcut mereu treaba, dar acum e diferit! Joacă din când în când şi nu putem conta pe el. Federer e un campion extraordinar. Din păcate, e bun pentru tenis, dar nu aşa bun pentru circuit, deoarece joacă foarte puţin chiar şi pentru vârsta lui (35 de ani). Baza în tenis nu stă doar în turneele de Grand Slam, dar şi în cele nouă de Masters.

Pentru că sunt 12 săptămâni pe an în care sunt mai vizibili decât la Grand Slam, 80 la sută din bani vin de aici", a declarat Ion Ţiriac, aflat la Geneva (Elveţia) în calitate de deţinător al turneului ATP 250 din localitate. Roger Federer, sportiv care a defilat la începutul acestui sezon câştigând Australian Open, Indian Wells şi Miami, a ales să sară peste sezonul de zgură, o suprafaţă care i-a dat bătăi de cap de-a lungul carierei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE