Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionuţ Negoiţă a vândut Dinamo! Cine e noul patron al clubului din Ştefan cel Mare

Postat la: 29.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionuţ Negoiţă nu mai este patronul lui Dinamo. Omul care a condus formaţia din Ştefan cel Mare în ultimii şase ani a vândut pachetul majoritar de acţiuni. Noul patron al "câinilor" a achitat datoria pe care Negoiţă o avea către Nicolae Badea, fostul acţionar.

Noul şef de la Dinamo este George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria de două milioane de euro pe care Negoiţă o avea la Nicolae Badea, scrie Gazeta Sporturilor. Drăghia a preluat 93% din acţiunile lui Dinamo, adică tot ce avea Negoiţă. Acesta este patronul lui Dinamo, în acte, din 16 mai 2018. Drăghia a scăpat clubul din Ştefan cel Mare de datoria de două milioane pe care Negoiţă o avea la Badea, care este, de fapt, o restanţă din 2013, de la vânzarea clubului. Însă mişcarea lui Ionuţ Negoiţă pare, în acest moment, mai mult una de faţadă, asemănătoare cu cea pusă la cale de Gigi Becali la FCSB, cu Vasile Geambazi pe post de om "scos în faţă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE