Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Țiriac face acuzații grave: "Simona Halep a fost furată la Roland Garros"

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Țiriac susține că organizatorii de la Roland Garros ar trebui să permită folosirea sistemului hawk-eye și amintește de finala din 2014 de la turneul francez, în care Simona Halep ar fi fost dezavantajată.

Halep a pierdut atunci în trei seturi contra Mariei Șarapova, după un punct controversat, care a fost acordat rusoaicei. "Tenisul s-a schimbat foarte puțin în 30 de ani, exceptând tie-break-ul și hawk-eye-ul. Dar cred că este ridicol că la Roland Garros nu folosesc sistemul hawk-eye.

Halep, în finala jucată contra Șarapovei, a fost furată la un punct din setul al treilea. Dacă hawk-eye-ul ar fi contrazis decizia arbitrului, Halep ar fi câștigat și asta i-ar fi schimbat viața", a declarat fostul tenisman român în Le Monde.

Ion Țiriac a vorbit din nou despre diferența dintre premiile câștigate de femei și cele câștigate de bărbați din tenis și este de părere că egalitatea premiilor nu ar fi corectă, potrivit gsp.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE