Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Inca un egal intre ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jocul cu numarul 4 din play-out pentru ACS Poli, insemna o sansa enorma pentru banateni de a scapa de locurile ce duc in liga secunda, sau la baraj!

Adversarul, unul la indemana jucatorilor lui Ionut Popa, Concordia Chiajna, venea pe Bega dupa trei esecuri in play-out! In cele din urma, dupa un meci destul de plictisitor, cele doua combatante au terminat nedecis, 0-0, iar violetii raman pe loc de „baraj", deocamdata. Egal s-a terminat si ultimul meci direct, tot pe Bega, chiar inainte de finalul sezonului regulat, atunci 1-1.

Prima parte a fost dominata copios de oaspeti, Cristescu si Ciobanu semnand ocazii mari la poarta excelentului straton, care a avut si noroc la... auto-bara lui Bocsan. In partea secunda, ACS Poli a echilibrat partida, a avut cateva suturi periculoase, dar si o ocazie de a da lovitura pen final, dupa o actiune excelenta a lui Mailat, insa victoria era prea mult... pentru oricare dintre echipe. ACS Poli, care a jucat fara multi dintre titularii obisnuiti, care au lipsit din cauze medicale, castiga un punct, dar pierde doua puncte care o puteau ridica mult in play-out.

Sambata, un nou meci pe viata si pe moarte pentru banateni, de aceasta data la Severin, cu o alta echipa implicata in lupta pentru salvare, Pandurii Tg. Jiu.

ACS Poli: Straton - Scutaru, Bocsan (54, Straut), Canu, Novac, Artean, Croitoru, Poparadu (61, Neagu), Mailat, Draghici (75, Pedro), Popovici.

Concordia Chiajna: Balgradean - Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, D. Popescu, Albu (74, Herea), Costin, Gradinaru (55, Serediuc), Cristescu, Ciobanu (90, V. Alexandru), Pena

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE