Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hermannstadt e adversara Craiovei din finala Cupei Romaniei, dupa o victorie superba la Medias!

Postat la: 11.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

AFC Hermannstadt a trecut de Gaz Metan Medias, 3-2 (1-0 in tur), in semifinalele Cupei Romaniei, si o va intalni pe U Craiova in ultimul act. Mansa retur s-a decis intr-o prima repriza spectaculoasa, cu 4 goluri. Sergiu Popovici a trimis mingea in poarta pentru gazde dupa doar 6 minute, iar prim divizionara parea sa reuseasca o rasturnare spectaculoasa.

Stefan Blanaru si Petrisor Petrescu, cu un gol superb din marginea careului de 16 metri, au taiat elanul mediesenilor. Cristi Sirghi a deviat apoi o centrare in propria poarta in minutul 31 si a limpezit apele. Repriza secunda a fost controlata steril de Gaz Metan. Cea mai mare sansa a venit cu 20 de minute inaintea finalului, cand Olaru a trimis peste poarta dintr-o pozitie ideala.David Caiado a redus din diferenta in minutul 78, un gol tardiv si inutil, care a stabilit scorul final, 3-2 in favoarea sibienilor.

AFC Hermannstadt intra intr-o galerie selecta, egaland o performanta nemaiintalnita din sezonul 1981/1982, ultima finala in care a fost implicata o echipa dintr-un esalon inferior. Atunci, divizionara secunda FC Baia Mare pierdea finala Cupei Romaniei disputata impotriva lui Dinamo. Vezi AICI toate finalele in care au fost implicate formatii din esaloanele inferioare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE