ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Handbal feminin. HCM Baia Mare S-A CALIFICAT în sferturile de finală al Ligii Campionilor

Postat la: 19.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

HCM Baia Mare a obținut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la handbal feminin, după ce a învins formația germană HC Thuringer, cu 38-27 (19-12), vineri seara, în Sala Polivalentă ''Lascăr Pană'', în penultima etapă a grupelor principale, transmite Agepres.

Vicecampioana României a obținut a cincea victorie consecutivă din tot atâtea meciuri în prima grupa principală, în care intrase fără vreun punct.
Echipa antrenată de Aurelian Roșca a început mai greoi, a fost condusă cu 1-0, 2-1 și 3-2, dar apoi s-a desprins la 5-3 (min. 8), 13-8 (21), pentru ca la pauză avantajul să fie de șapte goluri, 19-12. Cea mai bună marcatoare a fost extrema dreaptă Alexandra Do Nascimento, cu 9 goluri.

În clasament, lider e Rostov, cu15 puncte, urmată de FTC-Rail Cargo Hungaria, cu 10 puncte, HCM Baia Mare, 10 puncte, Larvik, 8 puncte, Fleury Loiret Handball, 6 puncte, Thuringer HC, 1 punct. HCM și Thuringer au fiecare un joc mai mult.

În ultima etapă din grupele principale, HCM va juca în deplasare cu Ferencvaros (FTC-Rail Cargo Hungaria), pe 27 februarie.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE