Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Postat la: 23.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gino Iorgulescu a câștigat luni, 23 octombrie, alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), fiind votat de 13 dintre cele 14 cluburi ale Ligii 1 Betano.

"Mulţumesc cluburilor care au votat astăzi pentru continuitate. Împreună cu echipa de tineri pe care am format-o aici, ne propunem să ducem mai departe modernizarea şi consolidarea fotbalului românesc", a declarat Gino Iorgulescu. "Lumea este într-o continuă schimbare, la fel este şi fotbalul. Ne aşteptă cinci ani în care fotbalul profesionist din România trebuie să se apropie de modelul din Vest. Arbitrajul video, aplicaţii de mobil dedicate meciurilor din Liga 1 Betano, transformarea partidelor într-un eveniment pentru comunitate, sunt doar câteva dintre gândurile cu care eu şi echipa mea pornim astăzi la drum", a mai spus preşedintele LPF.

El îşi propune, în actualul mandate, consolidarea veniturilor cluburilor profesioniste de fotbal. "Asigurarea stabilităţii financiare prin garantarea unei sume minime anuale de 27,5 milioane euro + TVA din drepturi TV, sprirjinirea cluburilor pentru găsirea unui sponsor principal pentru fiecare echipă, crearea unui punct unic de vânzare pentru biletele la jocurile din Liga 1 Betano şi pentru produsele promoţionale ale cluburilor, vor aduce mai multă prosperitate cluburilor, care, în acest fel se pot concentra pe performanţă", se arată într-un comunicat al LPF.

În programul Ligii figurează, printer altele, organizarea unui campionat de tineret, a unor meciuri ale selecţionatelor U 23 şi o campanie de susţinere a practicării sportului în randul copiilor. Programul mai are în vedere suportul acordat pentru îmbunătăţirea calităţii managementului privind organizarea si desfăşurarea activităţii fotbalistice - serviciu de urgenţă pentru colectarea şi centralizarea problemelor ridicate de cluburi, suport juridic, logistic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE