Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Alibec: "Dacă nu ești bărbat, du-te și lasă-ne!"

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul FCSB a pus din nou tunurile pe Denis Alibec, după ce a început să-l suspecteze că se dă accidentat, ca să nu joace pentru echipa antrenată de Dică. Becali spune că Alibec va juca și se va transfera în străinătate doar dacă își schimbă atitudinea.

"Depinde de Alibec dacă va continua la Steaua. Dacă nu are valoare, nu joacă nici la noi. Echipele care s-au interesat de el încă îl mai urmăresc. Știu că are pubalgie și dacă va juca bine în primăvara europeană și în play-off, se va transfera.

Noi nu suntem mediatori sau educatori. Aici e Steaua, e război. Nu suntem grădiniță ca să educăm jucătorii. Dacă nu ești bărbat, du-te și lasă-ne, că te ținem pe bancă. Asta trebuie să știe toți, chiar și Alibec. Faptul că a plecat la munte arată cât de legat e el de echipa asta. Bălașa era pe tunel și avea emoții. Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil", a spus Becali la Pro X.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE