Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali îl ia pe Cristi Balgradean la FCSB. Suma pe care o va plati Chiajnei si detaliile afacerii

Postat la: 20.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FCSB a rezolvat transferul lui Cristi Balgradean, Gigi Becali urmând sa plateasca 50.000 de euro celor de la Concordia Chiajna.

Omul de afaceri, care nu l-a mai vrut titular pe Andrei Vlad, a vorbit despre detaliile transferului lui Balgradean la FCSB. "Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia, astazi. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama ca nu poate copilul asta, Vlad. Nu sunt suparat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Ma asteptam sa mai greseasca, dar ziceam ca se întareste în poarta. La primul gol cu Dinamo nu a fost problema, se mai întâmpla, dar la al doilea mi-am dat seama ca nu poate. O sa mai joace si el, o sa mai intre din când în când, o sa-i mai dam încredere", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Mutarea a fost confirmata si de presedintele celor de la Concordia, Cristian Tanase, dar discutia finala va avea loc în aceasta dupa-amiaza. "Din punct de vedere sportiv noi nu ne mai bazam pe el, dar are contract cu Concordia pâna la vara. I-am spus domnului Becali ca-mi fac niste socoteli si discutam mai încolo si sper ca toate cele trei parti sa fie multumite. M-as bucura pentru jucator sa mearga sa joace, sa apere. Are un copil de crescut si trebuie sa câstige bani. Chiar daca sunt suparat pe el, stie ca mi-e drag si ca nu îi vom pune bete în roate. Noi i-am dat banii pe noiembrie, pe decembrie. El este unul dintre primii trei portari din România. O sa ziceti ca spun asa acum, ca pleaca, dar eu niciodata nu am contestat valoarea lui Balgradean. Altul este motivul pentru care m-a suparat si am decis sa ne despartim", a declarat Tanase pentru Digi Sport.

"Am fost sunat de Becali! Eu sunt acum în vacanta la Firenze. Vin în România si discutam. Nu am semnat cu Steaua", a fost reactia lui Balgradean, pentru digisport.ro. Balgradean se afla în scandal cu Concordia Chiajna si a depus memoriu la LPF, iar Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor urma sa judece speta pe 21 februarie. Becali nu a mai asteptat însa, pentru a nu ramâne descoperit pe postul de portar, la finalul perioadei de transferuri, astfel ca a ales sa plateasca 50.000 de euro. Portarul de 29 de ani a câstigat doua trofee alaturi de Dinamo, Cupa României si Supercupa României, în stagiunea 2011-2012. Pe lânga Dinamo si Chiajna, Balgradean a mai evoluat în cariera pentru Minerul Lupeni, FC Brasov, Liberty Salonta, UTA, Unirea Urziceni si U Craiova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE