Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali dupa alegerea lui Burleanu la sefia FRF: "Ma retrag! Nu ma mai implic la echipa"

Postat la: 19.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a anuntat ca renunta sa se mai implice la echipa pe care o conduce, dupa rezultatul alegerilor de astazi de la FRF.

"Nu ma mai implic, nu mai am niciun fel de tangenta. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atat timp cat se intampla ce se intampla in fotbal, cand e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat aceasta hotarare. Maine apare comunicatul. Clubul va trimite la Federatie si la Liga hotararea mea, ca sa nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, dupa ce a iesit Burleanu presedinte. Daca vreti este si un protest, daca ne comanda fotbalul feminin si futsalul... Nu mai vreau sa ma pronunt si sa fac pacate. Un lucru este clar. E clar ca a avut sprijin (Burleanu - n.r.) si de la dansii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar ca s-a folosit si de functie" a spus Gigi Becali.

"Uite ca si la fotbal va controlam. Ca sa ne demonstreze ca ne controleaza in toate domeniile de activitate, uite va pun si sef la FRF (n.r. - serviciile). Ma retrag, de ce? Ca ei pot spune asa, treci la Comisii, te depunctam. Uite ca nu poti, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finantez, nu mai am nicio legatura. Este oficial. M-am retras, ca sa pot spune ce vreau eu. Ei vor sa puna pumnul in gura" a adaugat Becali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE