Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali, atac virulent la Liviu Dragnea pe tema numelui Steaua

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali nu are nicio reținere să îl critice dur pe Liviu Dragnea, liderul partidului aflat la guvernare. Patronul Stelei spune ca nu se teme de repercursiuni, chiar dacă situația echipei sale depinde indirect și de clasa politica.

"Ar fi putut Ministerul Apărării să dea ordin să pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonată de ministru? Dar ei asteaptă ceva de la Dragnea. Sunt cu toții servitorii lui Dragnea", a declarat Gigi Becali.

"Credeti ca Dragnea face ceva? Eu nu am nevoie să faca el nimic pentru că nu e el buricul Pământului și nici Dumnezeul țării. Dragnea e o piticanie din Teleorman", a tunat și fulgerat Becali.

"Mie puscaria mi-a prins bine. Ca nici eu nu eram usa de biserica. Acum, pentru mine nu mai conteaza decat dreptatea si adevarul. Eu nu merg sa fac trafic de influenta la Minister, la Georgica, la Vasilica. Niciodata! Doar dreptate si adevar", a spus Becali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE