ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Reghecampf și MM Soica: "Terminați că sunteți penibili"

Postat la: 11.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali le-a transmis directorului sportiv, MM Stoicas și antrenorului Laurențiu Reghecampf, un mesaj dur după meciul Steaua - Dinamo.

Finanțatorul Stelei s-a arătat deranjat de declarația lui Reghe, că dinamoviștii s-au lăsat învinși de Astra, în etapa 4-a a fazei play-off, scor 4-1.

"Am vorbit aseară cu Reghe. Băi, terminați cu declarațiile astea. Și tu, și MM. Asta i-am zis. Nu e adevărat că Dinamo nu și-a aparat corect șansele cu Astra. Dacă o băteau pe Astra erau candidați la titlu. Terminați că sunteți penibili! Nu poți să obligi omul să piardă în casa lui. El vrea pe 4? Ei joacă pentru că suntem Steaua și ambiția lor este să ne bată. Cum să nu-și apere corect șansele? Nu este adevărat! Rednic le-a dat o replică extraordinară: noi am jucat și diferența a făcut-o Alibec. Daca Essombe ratează la 0-0 cu Astra, altfel era la 1-0 și la revedere. Mai erau șanse apărate incorect?", a declarat Becali la Sport.ro.

Steaua și Dinamo au remizat, duminică seara, scor 1-1, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a șasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal, în fața a 48.600 de spectatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE