Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Dinamo: "Îmi place! E valoros" » Ce zice despre transfer

Postat la: 23.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sergiu Hanca este unul dintre cei mai în formă jucători de la Dinamo și i-a atras atenția lui Gigi Becali. Patronul Stelei a spus că îl apreciază pe jucătorul de 24 de ani, dar că nu vrea să îl cumpere.

"Jucăm cu mulți străini în echipă pentru că nu mai sunt români care să facă față la Steaua. L-am vrut pe Rotariu, dar l-au dat în altă parte. L-am vrut pe Budescu, dar nu a vrut să vină. Cine mai e în România bun?

Îmi place de Hanca de la Dinamo. Este un jucător bun și valoros. Nu vreau să-l cumpăr, dar mi-am dat cu părerea", a spus Gigi Becali. Trecut la mijlocul terenului de Ioan Andone, în acest sezon, Hanca a dat 8 pase de gol și 4 goluri în cele 23 de meciuri jucate în Liga 1.

În ultimele sezoane, Tamaș, Țucudean, Marica și Luchin sunt foști jucători care au ajuns la Steaua după ce au jucat la Dinamo. Hanca dă cel mai bun randament pe postul de mijlocaș lateral dreapta acolo unde Steaua îi mai are pe Jakolis și Enache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE