Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gica Hagi, implicat în scandalul Football Leaks: Un milion de euro a dispărut într-o firmă offshore

Postat la: 05.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numele lui Gheorghe Hagi apare în scandalul momentului: Football Leaks. În mare secret, patronul Academiei Hagi l-a vândut pe Cristian Manea la Apollon Limassol pentru 2,5 milioane de euro. Tot în secret, a trimis rapid 40% din sumă unei firme obscure dintr-un paradis fiscal din Malta.

Aflat în criză financiară acută, Gheorghe Hagi a trimis un milion de euro din suma de transfer încasată de la Apollon pentru Manea. Practic, a luat bani și a dat din și în paradisuri fiscale, scrie GSP. Firma Dito Trading & Consulting este înregistrată la aceeași adresă cu agenția unui impresar controversat, care însă nu apare în acte.

Comisionul de 40% depășește cu mult media dată publicității într-un studiu făcut de FIFA. Transferul la Apollon a fost unul fictiv: Manea, care era minor, nu a călcat în Cipru. A făcut vizita medicală și a semnat contractul cu Apollon în Belgia. "Cristi nu a mers niciodată în Cipru. A semnat contractul cu Apollon când era deja în Belgia. Acolo a făcut și vizita medicală", spune un membru al familiei lui Cristian Manea, cel mai tânăr fotbalist care a îmbrăcat vreodată tricoul naționalei României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE