Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul unui fost jucător din Liga 1 a fost găsit spânzurat în scara blocului!

Postat la: 28.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Pancovici (16 ani), fiul fostului fotbalist Florin Pancovici, a fost găsit mort în scara blocului din Ploieşti în care locuia. Adolescentul s-a spânzurat marţi dimineaţă, iar sursa citată susţine că acesta a lăsat un bilet un adio prin care îşi cere scuze pentru gestul său.

Trupul lui Sebastian Pancovici a fost găsit chiar de tatăl său, fost jucător în prima ligă la Petrolul şi Gaz Metan Mediaş. Poliţia anchetează moartea tânărului. Pentru moment nu a fost făcut public motivul pentru care Sebastian şi-a pus capăt zilelor.

Florin Pancovici a adunat 90 de meciuri în primul eşalon fotbalistic al României, reuşind să înscrie de 11 de ori. De-a lungul carierei, fostul mijlocaş lateral a evoluat pentru Petrolul Ploieşti, FC Bihor, Bucovina Suceava, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Vaslui, Inter Gaz, Nistro Ostaci şi Minerul Lupeni. Ajuns la 40 de ani, Pancovici mai evoluează pentru AFC Brebu, echipă divizionară din judeţul Prahova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE