ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Finala Cupei României și Cupei Ligii, mutate de Anghel Iordănescu. Totul pentru Euro 2016

Postat la: 16.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dorința selecționerului Anghel Iordănescu de a schimba data finalae Cupei României și a Cupei Ligii a fost parțial satisfăcută de Federației Române de Fotbal. Comitetul de Urgență al FRF a stabili, în ședința de miercuri, să mute finalele Cupei Ligii și Cupei României, pentru a avea mai mult timp la dispoziție să pregătească reprezentativa României pentru Campionatul European din această vară. 

Programată pe 14 mai, finala Cupei României a fost mutată mai devreme cu 4 zile, pe 10 mai 2016. Finala Cupei Ligii ar fi trebuit să se dispute pe 11 mai, dar a fost programată pe 17 iulie, la două zile după utimu act al Campionatului European și înaintea debutului noului sezon de Liga I.
Deciziile au fost luate miercuri de Comitetul de Urgență al FRF, format din Răzvan Burleanu (președinte FRF), Gino Iorgulescu (președinte LPF; prim-vicepreședinte FRF) și Octavian Goga (vicepreședinte FRF).

"Conform cu Art. 36 din Statutul FRF, Comitetul de Urgență în componența Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF și Octavian Goga, vicepreședinte FRF, a decis, în unanimitate, modificarea programului competițional al Cupei României și al Cupei Ligii, având în vedere interesul comun al FRF și al LPF, de a asigura toate condițiile de pregătire pentru echipa națională în vederea participării acesteia la turneul final EURO 2016", se arată pe lpf.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE