Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FCSB va întâlni pe Lazio Roma în 16-imile Europa League

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lazio Roma şi Ştefan Radu vin la Bucureşti, la începutul anului viitor, pentru a întâlni FCSB, în 16-imile de finală ale Europa League. Primul meci se va disputa pe 15 februarie, în capitala României, urmând ca manşa secundă se se joace pe Stadio Olimpico din Roma, o săptămână mai târziu.

Va fi prima întâlnire între cele două formaţii, însă ambele s-au mai confruntat cu echipe din Italia, respectiv România. Astfel, FCSB a jucat de-a lungul timpului cu AS Roma, AC Milan, Genoa, Juventus, Parma, Sampdoria, Fiorentina şi Napoli, fără a obţine vreo victorie, în timp ce Lazio le-a avut ca adversare pe Dinamo şi FC Vaslui. Pe alb-roşiii i-a eliminat din preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce contra vasluienilor a terminat de două ori la egalitate în grupele UEL. Lazio a terminat pe primul loc în Grupa K în acest sezon al Europa League.

"A fost o tragere la sorti normala", a reactionat Angelo Peruzzi, managerul echipei italiene Lazio, adversara FCSB in saisprezecimile de finala ale Europa League la fotbal. "Nu spunem ca a fost foarte bine, a fost o tragere la sorti normala. FCSB a fost intotdeauna un club important. Ne asteapta o dubla mansa dificila, insa ar fi putut fi si mai rau", a declarat Peruzzi, fost portar important al lui Lazio, pentru canalul Sky Sport.

"Obiectivele? Deja in sezonul trecut ne-am obisnuit sa ne gandim luand-o meci dupa meci. Suntem convinsi ca putem realiza lucruri frumoase in acest sezon (...), vom vedea in luna mai unde am ajuns", a spus fostul international italian. Potrivit lui Peruzzi, atacantul Ciro Immobile se simte bine acum, dupa ce a fost afectat din punct de vedere psihic de faptul ca nationala Italiei a ratat calificarea la Cupa Mondiala 2018. Lazio, la care joaca romanul Stefan Radu, ocupa locul 5 in Serie A dupa 16 etape, cu 32 de puncte, dar avand doua meciuri mai putin.

Vicecampioana Romaniei, care nu a fost cap de serie la tragerea la sorti, va juca prima mansa la Bucuresti, pe Arena Nationala, in data de 15 februarie, iar returul va avea loc pe Stadio Olimpico, in data de 22 februarie. Cele mai interesate dueluri din 16-imile Europa League se anunţă a fi cele două confruntări între echipele din Germania şi Italia, Borussia Dortmund - Atalanta şi Napoli - Leipzig, şi dubla dintre Olympique Lyon şi Villarreal.

Programul 16-imilor de finală ale Europa League

Borussia Dortmund (Germania) - Atalanta (Italia)

Nice (Franţa) - Lokomotiv Moscova (Rusia)

FC Copenhaga (Danemarca) - Atletico Madrid (Spania)

Spartak Moscova (Rusia) - Athletic Bilbao (Spania)

AEK Atena (Grecia) - Dinamo Kiev (Ucraina)

Celtic (Scoţia) - Zenit (Rusia)

Napoli (Italia) - Leipzig (Germania)

Steaua Roşie (Serbia) - CSKA Moscova (Rusia)

Olympique Lyon (Franţa) - Villarreal (Spania)

Real Sociedad (Spania) - Salzburg (Austria)

Partizan (Serbia) - Viktoria Plzen (Cehia)

FCSB (România) - Lazio (Italia)

Ludogorets (Bulgaria) - AC Milan (Italia)

Astana (Kazahstan) - Sporting (Portugalia)

Ostersund (Suedia) - Arsenal (Anglia)

Marseille (Franţa) - Braga (Portugalia)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE