Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC Viitorul l-a transferat pe Ianis Hagi de la Fiorentina

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Viitorul a anunţat, joi, că l-a transferat pe mijlocaşul Ianis Hagi de la Fiorentina, informaţie confirmată şi de gruparea italiană, care a precizat că a păstrat un procent de 30 la sută din viitorul transfer al jucătorului.

"FC Viitorul şi Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la gruparea viola la campioana României", se precizează în comunicatul clubului constănţean.

La rândul său, clubul toscan a confirmat mutarea: "ACF Fiorentina anunţă vânzarea definitivă, cu procent de 30 la sută din viitorul transfer, a drepturilor sportive ale jucătorului Ianis Hagi la FC Viitorul".

Conform presei italiene, suma de transfer este de două milioane de euro. Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE