Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC Viitorul a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, care, în minutul 86, conducea cu 1-0! Voduț, gol a la Hagi

Postat la: 03.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Viitorul a dat lovitura, în această seară, pe terenul campioanei en-titre a României, CFR Cluj. Meciul din etapa a șaptea Ligii i-a revenit cu 2-1 trupei de pe litoral, care a întors scorul pe final, după ce, în minutul 86, gazdele conduceau cu 1-0!

Marcase Țucudean, în minutul 55. În minutul 86, s-a făcut 1-1, după un gol senzațional al lui Voduț, care a marcat cu un șut a la Hagi, de la 40 de metri!

În minutul 90+2, Ianis Hagi a înscris dintr-un penalty scos tot de Voduț, iar FC Viitorul a câștigat cu 2-1, tranșând în favoarea sa duelul ultimelor două campioane ale României.

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: Buzbuchi - Mladen, Ţîru, Luchin, De Nooijer - Achim (67 Voduț), Băluţă, Vînă - I. Hagi (cpt.), Drăguş (79 Houri), Măţan (56 Ciobanu).

Echipa lui CFR Cluj (antrenor, Toni Conceicao) a fost: J. Fernandez - Peteleu (58 Manea), Vinicius, Mureşan, Camora (cpt.) - Djokovic, Males - Ioniţă (47 Tambe), Mailat (65 Costache), Păun - Ţucudean.

În urma acestei victorii, FC Viitorul acumulează zece puncte și urcă de pe locul 11 pe 7 în clasament.

În etapa viitoare, fosta campioană a României întâlnește la Ovidiu Hermannstadt Sibiu, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 18.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE