Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fanii Stelei şi ai lui Dinamo s-au încăierat înainte de partida de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene

Postat la: 23.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Câteva zeci de suporteri au provocat un scandal în Sala Polivalentă, cu 10 minute înaintea meciului de handbal dintre Steaua şi Dinamo, grupuri din cele două galerii încercând să ajungă unul la celălalt.

Confruntarea dintre cele două părţi a escaladat rapid, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene pentru a despărţi cele două tabere, în ciuda faptului că în zona sălii se aflau şi copii sau oameni în vârstă.

Reprezentanţi ai Jandarmeriei Bucureşti au declarat că au fost folosite, izolat, gaze lacrimogene pentru prevenirea escaladării conflictului dintre suporterii stelişti şi cei dinamovişti înaintea meciului de handbal dintre cele două cluburi.

Marele Derby al sportului românesc se joacă, miercuri, la handbal. De la ora 17:45, în Sala Polivalentă, Steaua şi Dinamo se înfruntă în primul derby din ultimii 10 ani în care Jandarmeria a permis accesul ambelor galerii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE