Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Ungaria a câștigat Grupa F, după ce i-a marcat trei goluri Portugaliei! Islanda s-a calificat în optimile de finală

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: espn.co.uk

Naționalele de fotbal ale Portugaliei și Ungariei au ramizat, scor 3-3, miercuri seara, într-un meci contând pentru Grupa F a Campionatului European 2016.

Pentru lusitani au marcat Nani (42) și Cristiano Ronaldo (50,63), în timp ce maghiarii au punctat prin Zoltan Gera (19) și Balazs Dzsudzsak (47, 55). În celălalt meci din Grupa F, Islanda a învins cu scorul de 2-1, selecționata Austriei. Nordicii au înscris prin Jon Dadi Bodvarsson (18) și Traustason (90+4)în timp ce Austria a punctat prin Alessandro Schopf (60). 

La prima participare la un turneu final European, Islanda a obținut prima victorie din istorie și s-a calificat în optimile competiției, de pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte, la egalitate cu liderul Ungaria. Portugalia va merge în optimi, de pe locul 3, cu doar trei puncte.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE