Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Vesnina și Roger Federer, campioni la Indian Wells - Portal MyTex - știri Brașov

Postat la: 20.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tenismena Elena Vesnina a cucerit marele trofeu Masters Series 1000 de la Indian Wells, din Statele Unite, după ce a dispus de conaţionala sa Svetlana Kuznetsova, cu scorul a fost 6-7, 7-5, 6-4, după 3 ore şi 4 minute de joc, la capătul unei finale dramatice.

Vesnina, favorită 14 şi locul 15 WTA, a dispus aşadar de favorita 8 la trofeu şi locul 8 în lume, urmând ca de luni, Vesnina să urce pe locul 13 mondial. Roger Federer şi-a trecut în palmares titlul cu numărul cinci de la Indian Wells, după ce l-a învins în finală pe compatriotul Stanislas Wawrinka, scor 6-4, 7-5. Ajuns la aproape 36 de ani (vârstă pe care o va împlini pe 8 august), „Mister Perfect" trăieşte un început de 2017 de vis, după ce s-a impus la Australian Open (titlul de Grand Slam cu numărul 18 - record absolut) şi la Masters-ul de la Indian Wells - performanţă cu care l-a egalat pe Novak Djokovic. Elena Vesnina, Indian Wells, trofeu, Svetlana Kuznetsova, Masters Series 1000, Roger Federer, Stanislas Wawrinka.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE