ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Edi Iordănescu, suspendat deoarece s-a bucurat excesiv la golul împotriva dinamoviștilor: "Voi sta drept, legat la mâini, legat la gură"

Postat la: 21.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edi Iordănescu a reacționat la adresa arbitrului Cristi Balaj. Antrenorul formației Pandurii Tg. Jiu a fost trimis în tribune și va fi suspendat pentru meciul cu Steaua, din etapa a patra a play-off-ului Ligii I deoarece s-a bucurat prea mult la golul marcat de Ioan Hora, în minutul 89 al meciului cu Dinamo.

"Sunt nemulţumit, meritam mai mult după aspectul jocului. Am primit golul pe o greşeală a noastră. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, nu au făcut un joc care să ne pună în dificultate. Important este că am depăşit blocajul mental şi am reuşit să egalăm. Evit să comentez arbitrajele. Mi s-a reproşat că m-am bucurat excesiv. Ce am făcut?! Voi sta drept, legat la mâini, legat la gură. Lăsaţi-mă să-mi fac meseria! Data viitoare voi veni cu cătuşe la meci. Ce modalitate de apărare am acum? Am fost trimis în tribune pentru că am aplaudat. Am avut şi un penalty în prima repriză. Dar prefer să nu mai comentez deciziile. Nicoară va plăti pentru ieşirea pe care a avut-o. Eu l-am trimis să joace fotbal, nu să facă alte lucruri. Jucăm pentru suporteri şi glorie, pentru că sprijin nu avem din altă parte", a spus Edi Iordănescu.

Dinamo București și Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), duminică seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I de fotbal.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE