Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












E poibila fuziunea CSA Steaua - Viitorul? "Hagi se bagă sigur. Ar fi o lovitură mortală!"

Postat la: 15.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CSA Steaua și-a înființat o echipă de fotbal, care se va înscrie în Liga a 4-a și care va fi condusă de Marius Lăcătuș. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a vorbit despre această echipă și propune o alianță între Armata și Gică Hagi, care ar urma să mute echipa Viitorul în Ghencea.

„Dacă Armata se orientează către Hagi, ar câștiga ambele parți. Hagi se bagă sigur. Problema este legată de contractul pe care l-ar face cu CSA. Ar putea să ia stadionul și baza și să vină el cu echipa și banii. Ar fi o lovitură mortală pentru toate cluburile din Liga 1.

Echipa lui Hagi se autofinanțează, crește jucători și îi vinde pe bani mulți. Dacă vine în Ghencea va avea un stadion modernizat pe banii statului, terenuri de pregătire formidabile și o bază sportivă excelentă. Și baza de la Ovidiu o face centru pentru Academie. Și ar face două centre de copii și juniori și ia tot ce e mai bun.

Dacă aș fi la Armată, l-aș chema pe Hagi și i-aș zice: «De azi înainte ești coproprietar pe 50 de ani». Ar fi o lovitură. Pe Becali l-ar durea la bască. El are drumul lui și cumpără jucători. O să ajungă să cumpere jucători de la Hagi", a spus Dragomir.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE