Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eșec pe linie al României la alegerile de la Federația Europeană de Handbal

Postat la: 19.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La alegerile care au avut loc joi, în Austria, în cadrul Congresului Federaţiei Europene de Handbal, presedintele Federatiei Romane de handbal-Alexandru Dedu, nu a mai ieşit câştigător ca la alegerile d ela COSR unde a fost ales vicepresedinte.

Acesta a candidat pentru una dintre cele trei funcţii de membru în Comitetul Executiv al forului continental, însă, din cele zece candidaturi, aleşi au fost Gabriella Horvath (Ungaria), Stefan Lövgren (Suedia) şi Anrijs Brencans (Letonia), el inregistrand doar trei voturi. În plus, nici ceilalţi doi reprezentanţi din România care au candidat la funcţii în cadrul comisiilor din Federaţia Europeană de Handbal nu au avut mai mult succes. Narcisa Lecuşanu a fost eliminată încă din prima rundă a voturilor pentru Comisia Handbalului Feminin (câştigător a fost Nodjialem Myaro, din Franţa), iar Alexandru Acsinte a pierdut duelul cu germanul Klaus Feldmann pentru Comisia de sport şcolar, tineret şi non-competitiv. Forul european urmează să fie condus de austriacul Michael Wiederer, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE