ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Dubai 2016. Simona Halep își va apăra titlul cucerit anul trecut. Le-ar putea avea adversare pe Serena Williams și Maria Șarapova

Postat la: 09.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 3 WTA) va juca în cadrul turneului de tenis de la Dubai, a anunțat site-ul oficial al competiţiei. Turneul se va desfăşura în perioada 15-20 februarie, iar Halep este deținătoarea titlului, după o victorie în finală împotriva sportivei cehe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6.

Ea a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului şi este favorita cu numărul trei a competiţiei, după Serena Williams (numărul 1 WTA) şi Angelique Kerber (locul 2 în lume). "Am învăţat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr puncte şi titluri. Sunt relaxată şi mulţumită de jocul meu, iar asta îmi dă încredere pentru a câştiga meciuri dificile", a declarat românca pentru site-ul oficial al turneului de tenis de la Dubai.

Turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) este dotat cu premii totale în valoare de peste 1,7 milioane de dolari, iar suprafaţa de joc este dură.
Halep anunţase că se va opera de deviaţie de sept şi va absenta de la Fed Cupa, Dubai și Doha. Jucătoarea de tenis a revenit însă, asupra deciziei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE