ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




DOHA 2016. Monica Niculescu a fost ELIMINATĂ de Agnieska Radwanska. Românca a cedat în două seturi

Postat la: 24.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu (28 ani, 37 WTA) a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, scor 7-5, 6-1.

Meciul a durat o oră și 42 de minute. Românca a primi pentru evoluția de la simplu un cec de 29.580 de dolari și 105 puncte WTA. Cele două sportive se mai întâlniseră de două ori, iar scorul era egal. Până la confruntarea cu Radwanska, olteanca le eliminase pe Sabine Lisicki și Jelena Jankovic.

Niculescu va evolua miercuri și în optimile probei de dublu, alături de rusoaica Margarita Gasparian. Cele două vor întâlni cuplul Sara Errani (Italia)/Carla Suarez Navarro (Spania).

///

Monica Niculescu (28 ani, 37 WTA) traveresează o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv. Jucătoarea română de tenis va evolua azi, în optimile turneului WTA la Doha (Qatar), cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dolari, cu poloneza Agnieska Radwanska (locul 3 WTA). 

În turul doi al competiției, Niculescu a trecut cu 3-6, 6-4, 7-5, de sârboaica Jelenei Jankovic (locul 20 WTA). De partea cealaltă, Radwanska a învins-o cu un dublu 6-4 de ucraineanca Bondarenko. Niculescu și Radwanska s-au întâlnit de două ori până în prezent, împărţindu-şi victoriile. Anul trecut, românca s-a impus pe iarbă, la Nottingham: 5-7, 6-4, 6-0. Olteanca nu are de apărat niciun punct în clasamentul WTA, deoarece nu a participat la ediția precedentă.

Meciul dintre Monica Niculescu și Agnieska Radwanska, din optimile turneului de la Doha, va avea loc nu înainte de ora 16:30, în direct la Digi Sport 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE