ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Dinamo - Pandurii. Ultima șansă a "câinilor roșii" de a spera șa titlu

Postat la: 19.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că Dinamo trebuie să câștige meciul cu Pandurii Târgu Jiu pentru a mai putea spera la titlul de campioană.

"În play-off trebuie să joci și să câștigi. Sunt un pic îngrijorat pentru că am început mai prost prima repriză, atât cu Steaua, cât și cu Târgu Mureș. Sper ca mâine să începem bine din minutul 1. Le-am cerut concentrare 100 la sută jucătorilor. Nu 50, nu 70, ci 100 la sută, pentru că au trecut deja două meciuri și mai sunt doar opt. Mai ales după victoria Astrei, trebuie neapărat să câștigăm cu Pandurii ca să mai sperăm la titlu. E important să câștigăm pentru că nu am câștigat niciunul dintre cele două meciuri din play-off. Spectaculos, nespectaculos, trebuie să câștigăm mâine", a spus tehnicianul, potrivit fcdinamo.ro.

Dinamo și Pandurii se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, pe arena din , Ștefan cel Mare pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE