Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo și FCSB: „Câinii", egalați după ce au condus cu 2-0 în minutul 84

Postat la: 19.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo și FCSB au terminat nedecis, scor 2-2, derby-ul jucat, duminică, pe „Arena Națională", în runda a 25-a a campionatului intern. Oaspeții au început cu elan și au ratat o mare ocazie, prin Gabi Enache, care n-a nimrit poarta, din poziție centrală, de la 7 metri.

Dinamoviștii au lovit și au deschis scorul prin Ivan Pesici, în minutul 20. „Roș-albaștrii" au dominat haotic, nu și-au creat ocazii importante de gol, iar până la pauză nu s-a mai înscris. În partea a doua, Nicolae Dică l-a trimis pe teren și pe Constantin Budescu, menajat pentru returul cu Lazio.

Dinamo și-a dublat avantajul în minutul 57, după ce Gabriel Torje l-a ridiculizat pe Valerică Găman, iar portarul Andrei Vlad a greșit nepermis. Meciul părea să se îndrepte spre un succes al echipei din Ștefan cel Mare, dar în minutul 84 Denis Man a redus din diferență, pentru ca în minutul 90+3, Filipe Teixeira să egaleze după o fază la care defensiva „alb-roșie" era cu gândul la petrecerea din vestiar.

Îmediat după gol, un suporter al dinamoviștilor a intrat pe teren, s-a dus spre Andrei Vlad, portarul oaspeților, pe care l-a apostrofat. Forțele de ordine au intervenit și l-au mobilizat pe ultras. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FCSB este pe locul al 2-lea al clasamentului, cu 52 de puncte, iar Dinamo se află pe 5, cu 39 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE