Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diego Simeone, gest obscen la meciul Atletico Madrid – Juventus Torino 2-0. Cum s-a apărat antrenorul

Postat la: 21.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După primul gol, reușit de Gimenez, Diego Simeone a făcut un gest scandalos, care i-ar putea atrage o suspendare sau măcar o amendă din partea UEFA. 'Cholo' s-a bucurat obsecen, cu mâinile duse în zona genitală.

După primul gol, reușit de Gimenez, Diego Simeone, antrenorul gazdelor, a făcut un gest socotit scandalos, care i-ar putea atrage o suspendare sau o amendă din partea UEFA.

'Cholo' s-a bucurat obscen, cu mâinile duse în zona organelor genitale. La final, tehnicianul 'plăpumarilor' a căutat explicații.

'N-a fost un gest prea frumos. L-am făcut pentru a da un semnal echipei mele. Le-am arătat suporterilor noștri că avem «argumente». Pentru acest joc, am recuperat jucători importanți: Koke, Saul și Diego Costa. Am făcut o partidă inteligentă. La retur, mă aștept la multă suferință', s-a disculpat tehnicianul.
Gest făcut și în Serie A

În Italia s-a speculat pe seama faptului că ura argentinianului față de Juve, la care joacă Cristiano Ronaldo - cel care i-a suflat două finale de Ligă cu Real Madrid -, datează din perioada Lazio Roma.

La un meci de campionat cu Bologna, Simeone, pe atunci jucător la formația la care evoluează acum Ștefan Radu, a dus mâna, la fel, în zona 'periculoasă'. Respectiva fotografie a fost reluată obsesiv de presa peninsulară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE