Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Prodan a murit în urma unui infarct la doar 44 de ani

Postat la: 17.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct, după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de trei ore.

"Urmăresc presa de câteva ore şi tot speram ca cineva să dezmintă ştirea asta. Nu-mi vine să cred că a plecat atât de devreme! Un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat! Odihneşte-te în pace Didi, o să ne fie dor de tine!", a notat Gardoş. Şi fostul fotbalist Gabi Balint şi-a exprimat regretul după decesul lui Prodan. "Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!", a scris Balint pe Facebook. "Să te odihneşti în pace, Didi! Doar Dumnezeu ştie de ce te-a luat aşa de repede la El! Nouă ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tătuca, îmi va lipsi mult râsul tău cu toată fiinţa! Condoleanţe familiei!", a scris Marica.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct. Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României. Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care 'tricolorii" au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE