Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Prodan a fost înmormântat la cimitirul "Sfântul Ilie". Fotbalisti din "Generaţia de Aur" au fost prezenţi

Postat la: 19.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înmormântarea lui Daniel Prodan, fostul internaţional român decedat la 44 de ani, a avut loc sâmbătă, la ora 13:00, la cimitirul "Sfântul Ilie" din Pipera.

După ce a fost depus la Arena Naţională, unde sute de oameni i-au adus un ultim omagiu, sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fundaş central a fost adus din nou la capela Bisericii "Sfântul Ilie", iar astăzi a fost depus la cimitirul cu acelaşi nume, unde a fost înmormântat. Foşti jucători ai Stelei şi fotbalişti din "Generaţia de Aur" au fost prezenţi la funeralii. Cosmin Contra revenit în ţară în cursul zilei de vineri pentru a fi şi el prezent.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, miercuri seara, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a strâns 54 de selecţii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE