Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială din Rusia. Veste proastă pentru Spania

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FIFA a înştiinţat Federaţia Spaniolă de Fotbal, prin intermediul unei scrisori, în legătură cu implicarea politicului în alegerile prezidenţiale, iar acum ibericii riscă să fie excluşi de la Cupa Mondială din 2018, găzduit de Rusia.

El Pais scrie că Ministerul Sportului a propus noi alegeri pentru funcţia de preşedinte a RFEF, dar FIFA a reacţionat ferm. Implicarea politicului în alegeri poate duce la suspendarea Spaniei din competiţiile forului fotbalistic mondial. În speţă, este vorba despre turneul final din Rusia, prima competiţie oficială care urmează.

În cazul în care acest lucru se va întâmpla, Spania nu ar fi la prima abatere de acest gen. Conducătorii forului i-au avertizat pe spanioli încă din 2008 cu privire la excluderea din competiţii, din cauza implicării gurvernului Zapatero în alegerile la RFEF. Italienii îşi fac din nou speranţe, pe bună dreptate dreptate. Dacă Spania va fi exclusă, Italia ar urma să participe la Mondial, cele două fiind în aceeaşi grupă în preliminarii. Spania a câştigat grupa iar Italia a pierdut barajul cu Suedia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE