Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a decurs întâlnirea dintre Gică şi selecţionerul german al naţionalei României

Postat la: 23.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Christoph Daum, noul selecţioner al României, a asistat la meciul dintre FC Voluntari şi Viitorul, din prima etapă de campionat. Înaintea partidei, Daum a mers la vestiare pentru a discuta preţ de câteva minute cu Gică Hagi, iar acesta l-a primit cu braţele deschise.

Cei doi se cunosc din Turcia, unde au fost adversari, iar Hagi are o părere foarte bună despre Daum. "Un selecţioner străin, experimentat, care a câştigat în Europa şi în fotbalul mare. Ne ştiam din Turcia, ne-a făcut placere că ne-am revăzut", a spus Hagi. "Hagi face o treabă excelentă cu jucătorii tineri. Am văzut foarte mulţi fotbalişti cu potenţial. Investeşte foarte multă energie şi bani în acest proiect. Iubeşte acest sport şi asta e un lucru foarte important pentru viitorul fotbalului românesc. E un prieten apropiat de-al meu. Am vorbit despre momentele fantastice pe care le-am petrecut împreună în Turcia, chiar şi despre perioada Generaţiei de Aur. Lucrăm la o generaţie viitoare", a spus şi Daum. Cei doi s-au despărţit îmbrăţişându-se, noul selecţioner câştigându-şi un aliat de nădejde în persoana lui Hagi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE