ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




CSU Craiova - FC Botoșani 2-1. Oltenii au obținut victoria în minutul 90. Moldovenii au dat-o în bară, în prelungiri

Postat la: 31.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CS U Craiova s-a impus, pe teren propiu, în meciul cu FC Botoșania scor 2-1, joi, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

Centralul Istvan Kovacs nu a luat nici o decizie deși Măzărache l-a lovit cu gheata în umăr, pe Miron, în minutul 11. Ngadeu a deschis scorul pentru oaspeși, după o ieşire greşită din poartă a lui Straton ('31). Oltenii au replicat prin Madson, care a trimis de la distanță, trei minute mai târziu.
aspeţii au căutat golul doi, dar Cabrera şi Matulevicius, la aceeaşi fază, nu l-au putut învinge pe Straton ('47). Din minutul 39, oltenii au evoluat în inferioritate numerică, Izvoranu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Acka a restabilit egalitatea cu un şut din interiorul careului ('54). iar în ultimul minut al confruntării, Herghelegiu a înscris golul victoriei, pentru gazde. Moldovenii au fost aproape să restabilească egalitatea în minutul doi al prelungirilor, când Cabrera a țintit bara. CSU Craiova e prima echipă din clasamentul play-out-ului, cu 25 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a șasea, cu 17 puncte. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE