Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM Bucureşti - SCM Craiova, finala Cupei României la handbal în acest sezon. Formaţia craioveana s-a calificat în cupele europene

Postat la: 20.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Al doilea trofeu intern la handbal feminin va fi disputat în acest an între CSM Bucureşti şi SCM Craiova. Cele două formaşii s-au calificat fără probleme în finala turneului Final 4 de la Ploieşti.

SCM Craiova a învins CSM Bistriţa în prima semifinală, cu scorul de 37-26, după o partidă pe care a controlat-o cap-coadă. Încă de la sfârşitul primelor 30 de minute, echopa lui Bogdan Burcea a avut un avantaj de 8 goluri: 19-11. În urma acestui rezultat, CSM Craiova a obţinut şi dreptul de a participa în viitoarea ediţie a cupelor europene, indiferent de rezultatul finalei cu CSM Bucureşti. Formaţia din Capitală şi-a asigurat deja prezenţa în Liga Campionilor, astfel că echipa din Bănie devine eligibilă pentru a lua startul în Cupa EHF.

CSM Bucureşti a trecut de Unirea Sobozia în a doua semifinală cu 37-28, după ce la pauză diferenţa a fost de 5 goluri, 18-13. Echipa lui Dumitru Muşi a dat o replică destul de bună campioanei, în minutul 20 al întâlnirii find încă la egalitate, 10-10. Până acel moment, Slobozia a condus în mai multe rânduri, având inclusiv 3-0 în startul partidei. Finala Cupei României se va disputa de la ora 17:00. CSM Bucureşti are şansa de a face eventul pentru al doilea an consecutiv, în timp ce Craiova va lupta în premieră pentru un trofeu în handbalul feminin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE